Sapte militari de la o unitate din Braila au ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, dupa ce, autocamionul in care se aflau a intrat in gardul casei tenismenei Sorana Cirstea.

"Este un camion militar care se deplasa dinspre Ploiesti spre Targoviste pe DN 72, spre o unitate militara. Din primele date rezulta ca ca in dreptul unui service a explodat roata din dreapta fata a camionului si soferul nu a mai putut stapini autovehiculul, intrand in gardul unei case de pe dreapta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, agentul Raluca Trandafir.

Potrivit sursei citate, cei sapte raniti au leziuni usoare si au fost preluati de ambulante, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, politistii continuand cercetarile. Cei sapte raniti, care au suferit leziuni usoare, au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste pentru tratament si investigatii, scrie MEDIAFAX.

"Se poate intampla oricui. Erau vreo sapte raniti si au fost transportati la spital. Gardul nu este o problema, se rezolva, oamenii raniti sunt o problema", a declarat Sorana Cirstea.

Mama sportivei spune ca a auzit un zgomot puternic, iar apoi, dupa ce a iesit din casa, a vazut camionul militar in curtea locuintei sale, situata pe Aleea Manastirii, la limita dintre intrarea in municipipul Targoviste si satul Valea Voivozilor, comuna damboviteana Razvad.

"Am auzit o lovitura si cand am iesit masina era in gard. Soferul mi-a spus ca i-a explodat cauciucul din fata pe partea dreapta, a intrat in sant si dupa aceea in gard. Erau zece in masina (n.r. - plus soferul), iar sapte au ajuns la spital", a declarat Liliana Cirstea, mama sportivei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.