In perioada 4-5 august 2012, 2 zile pline de concerte cu intrare libera ii asteapta pe toti pasionatii de muzica si distractie.
Dupa primul succes inregistrat in 2012 la Cetatea Enisala, unde peste 20 000 de oameni au participat weekend-ul trecut la manifestarea de cea mai mare amploare din istoria judetului Tulcea, festivalul Pro Istoria Fest continua cu o alta locatie incarcata de istorie: cetatea Rasnov.

Muzica va fi pe placul tuturor, pentru ca evenimentul va imbina 2 genuri diferite de muzica, ambele cu mare succes la public: hip hop si rock alternativ.
  • Sambata, 4 august, publicul de la Rasnov va dansa in ritmuri de hip hop, in care vor urca pe scena nume sonore ale genului. Primul care va urca pe scena va fi Spike, urmat de Maximilian si Bitza. Seara va fi incheiata de cunoscuta trupa de hip hop BUG Mafia.
  • Duminica, 5 august, va fi o zi dedicata rock-ului alternativ, cu nume precum Black Star, Changing Skins, Grimus si Alternosfera.

“Ne face o mare placere sa revenim la Rasnov, un loc in care Pro Istoria Fest este deja cunoscut de anul trecut. Cetatea Rasnov este una dintre cele mai frumoase cetati din Romania si ne bucuram sa contribuim si noi, prin Pro Istoria Fest, la promovarea acesteia in randul publicului roman. Va asteptam in numar cat mai mare la concerte!” a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem si organizator al Pro Istoria Fest, potrivit unui comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.