Adrian Nastase si-a retras recursul de la Curtea de Apel Bucuresti.

Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", a fost adus, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, care judeca recursul avocatilor fostului premier in cazul contestatiei la executarea pedepsei, relateaza MEDIAFAX.

Avocatul Ion Cazacu a declarat, la finalul sedintei de judecata, ca Adrian Nastase si-a retras recursul, considerand ca nu mai este cazul sa tina o contestatie in cazul unei decizii care si-a produs efectele.

Avocatul a precizat ca se solicita instantei sa constate ca executate cele sase zile in care Adrian Nastase a stat internat la Spitalul Floreasca. El a precizat ca in 20 iunie i-a fost inmanat mandatul de executare, lucru consemnat in documentele anchetatorilor, iar din acel moment a fost arestat si a stat sub paza la Spitalul Floreasca pana in 26 iunie, cand a fost transferat la Penitenciarul Spital Rahova.

"Este normal sa se scada din pedeapsa cele sase zile in care a stat la Spitalul Floreasca"
, a spus avocatul Ion Cazacu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.