Social 23 Iulie 2012 10:45
Incendii de vegetatie uscata si fond forestier care au afectat peste 115 hectare au fost semnalate zilele acestea in zece judete ale tarii.

In judetul Hunedoara, duminica au izbucnit doua incendii in Muntii Vulcan, Varful Dragoi si, respectiv, comuna Baru, fiind afectate 32 de hectare de vegetatie uscata si doboraturi.

Aproximativ 25 hectare vegetatie uscata, litiera padure foioase si conifere, pasune alpina si doboraturi au fost afectate de incendiile declansate in comuna Sugag din judetul Alba, in zonele Smida Mica si Dobra din Muntii Sureanu.

De asemenea, judetele Brasov, Covasna, Gorj, Prahova, Sibiu, Neamt, Mures si Harghita au fost afectate de incendii, relateaza hotnews.ro.

Doua elicoptere ale Inspectoratului General de Aviatie din Ministerul Administratiei si Internelor vor interveni, luni, pentru stingerea incendiilor de padure din Masivul Bucegi.

Cele doua elicoptere din cadrul Inspectoratului General de Aviatie vor interveni, marti, pentru a oferi sprijin lucratorilor IGSU si celorlalte forte participante la stingerea incendiilor de padure din Masivul Bucegi care au izbucnit pe 15 iulie intr-o zona greu accesibila, la altitudinea de 1700 de metri in Masivul Bucegi, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.