Un incendiu de vegetatie, izbucnit in urma unui trasnet, se manifesta, de aproximativ 48 de ore, in Masivul Bucegi, pe un teren care apartine Casei Regale.

O suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati de teren situat la 1.700 de metri altitudine in Masivul Bucegi arde de doua zile, flacarile fiind vizibile din statiunea Busteni, autoritatile neintervenind pentru lichidarea incendiului intrucat zona este foarte abrupta si face imposibila orice interventie.

Purtatorul de cuvant al Directiei Silvice Prahova, Sorin Vintila, a declarat ca incendiul de pe munte a izbucnit in urma cu doua zile, vegetatia din zona aprinzandu-se in urma unui trasnet.

Vintila a precizat ca, potrivit estimarilor, a fost cuprinsa de incendiu o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati si ca locul in care se manifesta incendiul apartine Casei Regale a Romaniei si se afla in administrarea Romsilva, potrivit MEDIAFAX.

Reprezentantul Romsilva a tinut sa precizeze ca situatia este "sub control" si ca autoritatile monitorizeaza incendiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.