PDL cere instalarea de camere video in toate sectiile de vot la referendum, desfiintarea sectiilor suplimentare infiintate ilegal, dupa 16 iulie.

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a precizat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca aceste solicitari ale PDL sunt firesti si au fost facute si de PSD si PNL la precedentele alegeri.

"PDL cere garantii clare pentru respectarea legsilatiei referitoare la referendum, ca acest referendum va fi organizat in mod corect. (...) Solicitarile noastre sunt foarte clare si nu sunt noi, sunt solicitari facute si de PSD si PNL acceptate la alte alegeri, sunt firesti", a spus Boureanu.

El a aratat ca PDL cere instalarea de camere video in toate sectiile de votare, precizand ca in cele mai multe scoli exista camere video de la examenul de Bacalaureat, iar, acolo unde nu sunt, Guvernul USL trebuie sa solicite autoritatilor locale instalarea lor, potrivit MEDIAFAX.

PDL cere desfiintarea tuturor sectiilor de votare, sute de sectii suplimentare amenajate "ilegal", dupa ce a expirat termenul legal de infiintare a lor de zece zile de la declansarea referendumului, adica dupa 16 iulie, a mai spus Boureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.