Presedintele interimar, Crin Antonescu, a luat parte, vineri, la ceremonia organizata cu ocazia Zilei Aviatiei Romane, unde a depus coroane de flori la monumentul Aviatorilor.

"Ziua Aviatiei si a Fortelor Aeriene este o sarbatoare pentru noi toti, o sarbatoare in care cinstim istoria aviatiei romane, a sacrificiilor pe care dumneavoastra le-ati facut pentru aceasta natiune. Este o sarbatoare de suflet", le-a transmis Antonescu pilotilor.

De asemenea, el a precizat ca aviata romaneasca ramane "o elita" a armatei si a natiunii. "Ne gandim in acelasi timp la veteranii care sunt inca printre noi si carora trebuie sa le aducem toata cinstirea", a mai spus presedintele interimar, urandu-le pilotilor "cer senin", scrie MEDIAFAX.

La ceremonie au mai participat ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, dar si reprezentantii tuturor structurilor armate, fiind depuse coroane de flori la monumentul Aviatorilor din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.