Andreea Marta, sora ei si un sofer de taxi au fost arestati in cazul prostituatelor de lux.

Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare preventiva pe numele Andreei Marta, sorei sale, dar si pe numele lui Valentin Panait, taximetrist care ar fi facut anumite servicii in schimbul unor sume de bani, scrie MEDIAFAX.

Decizia tribunalului poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, pana atunci Andreea Marta, Maria Magdalena Lungu si Valentin Panait vor fi incarcerati.

Procurorii DIICOT le-au retinut, miercuri, pe Andreea Marta, si pe sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, precum si pe Valentin Panait, pentru constituire de grup infractional organizat cu preocupari pe linia proxenetismului si a prostitutiei, in vederea obtinerii de beneficii materiale injuste semnificative.

Andreea Marta - sotia fostului sef de cabinet a lui Sorin Blejnar - a fost chemata pentru audiere de procurorii DIICOT intr-un caz de proxenetism, fiind acuzata de racolare de persoane cu o situatie materiala buna carora le-ar fi facilitat intalniri amoroase cu fete in Romania, dar si in Monaco, Elvetia, Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.