Patru bucuresteni sunt acuzati ca au adus din Olanda aproximativ 2.000 de comprimate de ecstasy si intentionau sa le vanda in cluburi din Capitala.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Aurel Ionut Parpalea (29 de ani), Constantin Stefan Budulan (26 de ani), Adrian Gabriel Iancu (26 de ani) si Ionut Alin Constantin (25 de ani), din Bucuresti, pentru trafic international de droguri de mare risc.

"Inculpatii au organizat procurarea cantitatii de aproximativ 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam - Olanda si expedierea drogurilor in Romania prin intermediu unei firme de curierat. Drogurile erau destinate comercializarii catre consumatorii din cluburi de pe raza municipiului Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa de marti al DIICOT.

Valoarea drogurilor de mare risc este de 20.000 de euro, a precizat DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.