Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

[UPDATE] Sorin Blejnar are interdictie de a parasi tara

Procurorii DNA au emis, marti, o ordonanta pe numele fostului sef al ANAF Sorin Blejnar prin care au stabilit ca acesta sa nu parareasca tara pe o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la evaziune fiscala si sprijinire a unui grup infractional organizat.

Decizia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) poate fi contestata de Sorin Blejnar la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat, marti, la iesirea de la DNA, ca a dat o declaratie in care a prezentat tot ce cunostea despre situatia in cauza, adica nimic.

"Am dat o declaratie in care am prezentat tot ceea ce cunosteam despre situatia in cauza, adica nimic", a spus Sorin Blejnar, la plecarea de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA)/.

Blejnar este citat pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati fostul sau sef de cabinet Codrut Marta si fostul sef al Vamilor Viorel Comanita, pentru o evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, realetaza MEDIAFAX.

Sorin Blejnar a ajuns la sediul DNA in jurul orei 9.45, fiind insotit de avocatul sau. Fostul sef al ANAF nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

Blejnar declara, in 11 iulie, ca a primit din partea Directiei Nationale Anticoruptie o citatie si ca se va prezenta la sediul DNA la data si ora care i-au fost transmise.

Citeste si:
Profesor de la Universitatea Politehnica, reținut de DNA pentru...
Profesor de la Universitatea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.