Intre protestatarii care manifestau impotriva USL si contra premierul Victor Ponta, de pe o parte, si contra lui Traian Basescu, pe de alta parte, s-au iscat conflicte, vineri seara, in Arad si Cluj-Napoca.

Pentru a calma spiritele a fost nevoie de interventia jandarmilor, care au format un cordon intre cele doua tabere.

Vineri, grupul de sustinatori ai lui Basescu a iesit pentru a treia seara consecutiv in centrul Aradului, in timp ce tabara adversa se afla in strada pentru a doua oara, relateaza mediafax.ro.

Tot vineri seara, la Cluj-Napoca a avut loc o altercatia intre doua persoane, dupa ce un sustinator al premierului i-a smuls din mana o fotografie unui sustinator al presedintelui, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru aplanarea conflictului.

Incidentul a avut loc in Piata Unirii din municipiu, unde s-au intalnit grupul manifestantilor anti-USL, care avea autorizatie de la ora 19.00, cu membrii grupului anti-Basescu, care participasera la un miting spontan, de la ora 17.00, si nu parasisera piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.