Un elicopter militar de antrenament apartinand Bazei Bobocu s-a prabusit, joi, langa Buzau.

Potrivit stirileprotv.ro., aparatul de zbor s-a prabusit pe camp, la circa doi kilometri de DN 2 (E85), in zona punctului cunoscut drept Crucea Comisoaiei. Din primele informatii este vorba despre un aparat de zbor IAR 316.

Trei autospeciale cu apa si spuma si mai multe ambulante, precum si un echipaj SMURD, se indreapta spre locul accidentului.

Parchetul instantei supreme informeaza ca s-au inregistrat patru victime, toate angajate in Armata, in urma prabusirii elicopterului in localitatea Joita, de langa Scoala de Aplicatie Boboc, scrie MEDIAFAX.

"In legatura cu evenimentul aviatic produs joi in localitatea Joita, de langa Scoala de Aplicatie Boboc, o echipa operativa formata din trei procurori militari de la Parchetul Militar Bucuresti si Parchetul Militar Teritorial Bucuresti, impreuna cu lucratori din Serviciul Criminalistic Judetean Buzau, s-a deplasat la fata locului pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care acesta s-a produs", precizeaza Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.