Social 5 Iulie 2012 09:47
Peste 300 de persoane au manifestat miercuri seara contra clasei politice, a premierului Victor Ponta si a presedintelui Traian Basescu.

Protestatarii din Piata Victoriei s-au adunat in jurul orei 19.00, manifestatia lor incepand sub forma unei promenade in zona sediului Guvernului. In final, participantii, printre care s-a aflat si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, au ramas pe trotuarul din fata Muzeului Antipa, flancati de jandarmi.

Oamenii, aproximativ 200 la numar la ora 20.00, au adus la protest coli de hartie pe care au fost imprimate mesaje ca "Ponta, demisia!", "Opriti-va!" si "PONTA doctor in drept PENAL".

In jurul orei 21.00, unul dintre protestatari a fost ridicat si dus la o masina a Jandarmeriei, relateaza MEDIAFAX.

Schimbarile politice din Romania, in vizorul Consiliului European

La fantana de la Universitate, tot la ora 19.00, s-au adunat aproximativ 100 de persoane, in majoritate tineri, care au protestat cu scandari ca "PDL si USL fura prin rotatie" si pancarte cu mesaje printre care "La proba de dictatura, Ponta si Antonescu l-au plagiat pe Basescu".

In jurul orei 21.00, numarul protestatarilor a scazut la cateva zeci, odata cu plecarea unui grup de fani ai unor echipe de fotbal. Cativa protestatari, care spuneau ca au fost la Universitate si la manifestatiile din ianuarie, au scandat contra sefului statului, de pe trotuarul dinspre Teatrul National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.