Teza de doctorat a lui Victor Ponta va fi evaluata saptamana viitoare de Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti.

Evaluarea Comisiei de Etica va fi sprijinita si de consultarea unor experti din domeniul juridic, atat din Romania, cat si din strainatate.

"Comisia de Etica lucreaza, in acest moment, la propriul regulament de functionare, fiind o comisie nou constituita, fapt care va permite ca saptamana viitoare sa fie evaluata situatia creata de acuzatiile de plagiat formulate la adresa dlui Victor Ponta", anunta reprezentantii Universitatii din Bucuresti intr-un comunicat de presa citat de romanialibera.ro.

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a stabilit vineri ca, dupa parerea membrilor sai, lucrarea lui Victor Ponta de doctorat este un plagiat, iar premierul ar trebuisa piarda titlul de doctor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.