Social 24 Iunie 2012 17:58
Patru persoane au facut o cerere la Primarie pentru o autorizatie de protest in fata spitalului Floreasca, in semn de sustinere fata de Adrian Nastase.

Reprezentantii municipalitatii au declarat ca autorizatia de miting era valabila vineri, pentru orele 16.30 si 18.30, in fata Spitalului Floreasca, scrie realitatea.net.

In solicitare se mentiona ca la miting vor participa o mie de persoane. Cererea a fost respinsa intrucat nu a fost depusa in timp util pentru a fi aprobata de comisia de specialitate a Primariei Capitalei.

Adrian Nastase isi "sarbatoreste" ziua de nastere la spital

In ciuda refuzului Primariei de a autoriza protestul, Realitatea TV relateaza ca vineri, la orele amiezii, cateva zeci de persoane s-au strans in fata spitalului pentru a-l sustine pe Nastase.

Sustinatorii lui Adrian Nastase isi fac simtita prezenta si in mediul virtual. Grupul de pe Facebook "Solidari cu Adrian Nastase" a strans pana in momentul redactarii acestei stiri peste 2.000 de membri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.