Primaria Sectorului 1 a lansat doua noi proiecte de promovare turistica. In cadrul celor doua programe vor fi promovate mai multe obiective turistice din Sectorul 1 printre care Muzeul Satului s Casa Vernescu.

"Orasul vrajit” si “Oameni si locuri” sunt cele doua proiecte cu finantare europeana prin care vor fi promovate importante obiective turistice din Sectorul 1, relateaza b365.ro.

Obiectivul general al Proiectului ”Orasul vrajit” este cel de crestere a gradului de vizibilitate a Muzeului National al Satului „Dimitrie Gusti” si imbunatatirea ofertei turistice prin crearea unui nou traseu turistic care sa includa obiectivul cultural mentionat.

Alte sase obiective au fost incluse in proiectul “Oameni si locuri”: Casa Lens-Vernescu, Casa Cleopatrei Trubetkoi, Casa Dissescu, Casa Printesei Elisabeta, Casa Dinu Lipatti si Palatul Barbu Stirbei. Cele sase obiective, situate pe Calea Victoriei si pe Bd. Lascar Catargiu vor fi incluse intr-un nou traseu turistic.

“Avem un oras in care sunt multe lucruri frumoase, dar care nu sunt puse in valoare. Sunt lucruri de interes si pentru bucuresteni, care trec pe langa cladiri frumoase dar nu stiu nimic despre ele”, a spus primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, la lansarea celor doua proiecte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.