Cinci persoane din Drobeta Turnu Severin au lesinat, marti, in spatii publice, din cauza caldurii excesive, dintre care una a decedat.

Potrivit managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, Dumbravica Florescu, pana marti dupa-amiaza, medicii fusesera solicitati sa intervina in cazul a cinci persoane care cazusera in strada, in locuri publice, pe fondul temperaturilor ridicate.

Cod GALBEN de canicula in toata tara

"Au fost cinci persoane care au fost luate, cazute in locuri publice, dintre care una a si decedat", a spus Florescu, citat de romanialibera.ro.

In cazul unui barbat in varsta de 48 de ani, cazut pe strada Brancoveanu din Drobeta Turnu-Severin, medicii de la Serviciul de Ambulanta l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dar in pofida manevrelor de resuscitare care au durat 45 de minute, pentru ca pacientul nu a raspuns, in cele din urma a fost declarat decesul.

Rudele barbatului decedat au declarat ca victima avea antecedente medicale, iar caldura i-a afectat boala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.