daca pielea noastra sufera de pe urma sezonului cald (este iritata sau arsa), exista cateva solutii usoare care sa calmeze durerile si sa ii redea stralucirea si hidratarea de care are nevoie.

Aplica pe pielea arsa de soare suc de Aloe Vera

Sucul natural de Aloe Vera ajuta la vindecarea arsurilor si a iritatiilor provocate de soare. Asadar, daca pielea ta este “atacata” de soare, aplica pe zona afectata sucul acestei plante si vei observa efectele benefice in cel mai scurt timp, scrie garbo.ro.

Daca nu ai de unde sa faci rost de suc proaspat, poti aplica gel de Aloe Vera, disponibil in farmaciile naturiste. Ai grija atunci cand pielea ta vine in contact cu gelul, deoarece el poate provoca si efecte adverse. Daca simti o iritare, spala-te cu apa calduta si consulta un specialist inainte de a mai trata pielea cu alte tratamente naturiste.

Aplica pe pielea arsa de soare suc de rosii.

Sucul de rosii este extrem de usor de gasit, fiind un remediu naturist la indemana oricui s-a expus prea mult la soare. Asadar, amesteca sucul de rosii cu ulei de santal (se poate si fara uleiul de santal) si aplica amestecul pe pielea arsa de soare.

Mixtura naturala ajuta pielea sa se regenereze, facand-o in acelasi timp mai fina. La fel, poti amesteca sucul de rosii cu gheata plisata. Aplica astfel de comprese pe arsura provocata de soare pentru calmare.

Afla alte solutii rapide si simple pentru tratarea arsurilor de soare pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.