Social 18 Iunie 2012 16:41
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se va desfasura cu restrictii, timp de trei saptamani, incepand de marti, intre orele 8.00 si 17.00.

Motivul sunt lucrarile de curatire a versantilor de bolovani pentru a preveni caderea acestora pe sosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, circulatia rutiera va fi inchisa temporar, in reprize de circa 15 minute, urmand sa fie reluata pana la defluirea traficului.

"Incepand de marti, pe DN 7 (E 81), in judetul Valcea, intre km 198+700 m si 237, se executa lucrari de curatire a versantilor de bolovani pentru a preveni caderea acestora pe partea carosabila, motiv pentru care pe acest tronson de drum, se instituie restrictii de circulatie cu respectarea semnalizarilor in vigoare", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Politistii rutieri valceni recomanda participantilor la trafic ca in cazul in care vor tranzita aceasta zona sa circule cu atentie si sa-si rezerve o perioada suplimentara de timp pentru parcurgerea acestui tronson de drum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.