Circulatia rutiera din centrul Capitalei va fi reorganizata prin introducerea de noi sensuri unice, interzicerea virajului la stanga si benzi speciale pentru mijloacele de transport in comun

Printre bulevardele care vor suferi transformari se numara Calea Floreasca, Bd. Barbu Vacarescu, Calea Dorobanti sau Bd. Pache Protopopescu, potrivit jurnalul.ro.

Noul plan de reorganizare a circulatiei din Capitala este deocamdata in faza de proiect si cuprinde mai multe zone din Capitala. Documentul va mai fi discutat in Comisia de Urbanism si in saptamanile urmatoare.

Calea Floreasca
- se va introduce sens unic pe directia intersectia cu Stefan cel Mare – zona de Nord a Capitalei, pana la intersectia cu strada Glinka. Strada Glinka va deveni si ea artera cu sens unic, pe directia Calea Floreasca – Barbu Vacarescu. Va fi permisa circulatia in ambele sensuri doar pentru mijloacele de transport in comun, taxiuri si masinile de interventie 112.

Bulevardul Barbu Vacarescu
- de la intersectia cu Bd. Lacul Tei, circulatia se va desfasura in sens unic pe directia spre Nord, pana la intersectia cu Sos. Pipera.

Bd. Lacul Tei
- pe toata lungimea bulevardului va fi introdus sens unic pe directia intersectia cu Doamna Ghica – Barbu Vacarescu.

Calea Dorobantilor
- pe segmentul cuprins intre Sos. Stefan cel Mare si Piata Al. Lahovary se va circula pe sens unic pe directia catre Piata Romana.

Bd. Pache Protopopescu si Sos. Iancului
- se introduce sens unic pe segmentul cuprins intre Piata Pache Protopopescu si intersectia cu Soseaua Pantelimon. Pe aceasta portiune se va circula doar pe sensul dintre Piata Protopopescu catre Sos. Pantelimon.

Bd. Ferdinand
- de la intersectia cu Sos. Mihai Bravu pana la Piata Pache Protopopescu se va circula pe un singur sens, cel descris mai sus.

Sos. Pantelimon
- se va circula pe sens unic incepand cu intersectia cu Bd. Iancului, apoi pe strada Ritmului si se continua cu sens unic pe Bd. Ferdinand. Sensul de circulatie admis este dinspre Sos. Pantelimon catre Bd. Ferdinand.

Citeste si:
Pregătirile pentru Târgul de Crăciun din București au început
Pregătirile pentru Târgul de...

Sursa poze: b365.net
(Click pe poze pentru a mari)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.