In prezent se lucreaza la finalizarea rampelor de acces, izolatiei si finisajelor interioare, a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Parcarea subterana de la Universitatii va avea trei niveluri si o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 de locuri speciale pentru motociclete. Aceasta va avea o intrare din strada Academiei, o iesire langa Muzeul de Istorie si inca o intrare "interschimbabila" in dreptul strazii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat si liftul pentru soferii care parcheaza.

Oprescu s-a intalnit cu reprezentantii constructorului si cu directori din Primarie, cu care a discutat atat despre stadiul lucrarilor, cat si despre data finalizarii acestora, relateaza MEDIAFAX.

"Sunt multumit de termenul in care s-au executat lucrarile incepute in august 2011. Sper ca in 20 iulie sa o putem da in folosinta si tot atunci sa se poata circula si la suprafata, unde piata va fi amenajata ca spatiu pietonal", a spus Sorin Oprescu, dupa vizita in parcarea subterana din Piata Universitatii.

Intrebat despre costul lucrarii, primarul Sorin Oprescu a spus ca partea de constructie si montaj costa opt milioane de euro, fondurile fiind private, in baza parteneriatului incheiat de municipalitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.