O persoana a murit si 16 au ajuns la spital, luni dimineata, dupa ce un autocar cu turisti ucraineni s-a rasturnat in localitatea vranceana Maicanesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de de Urgenta (ISU) Vrancea, locotenentul Cristina Duta, un autocar inmatriculat in Bulgaria, in care se aflau 25 de persoane care se intorceau de pe litoralul romanesc, s-a rasturnat intre localitatile vrancene Maicanesti si Nanesti, scrie MEDIAFAX.

"La fata locului au fost trimise sase ambulante si dpua echipaje SMURD, precum si doua autospeciale folosite la descarcerare", a declarat locotenent Cristina Duta, purtator de cuvant al ISU Vrancea.

Un numar de 16 persoane, victime ale accidentului, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Focsani, "Sfantul Pantelimon", intre care trei sunt in stare grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.