Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca nivelul alocatiei i se pare ilar si intr-o viitoare guvernare va trebui ridicat.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat la intalnirea cu copiii ca nivelul alocatiei lor, de 42 de lei, este hilar, relateaza MEDIAFAX.

"Va trebui in viitor, si sa speram ca economia va merge bine, va trebui intr-o guvernare de patru ani sa o ridicam la un prag onorabil daca nu necesar, asa cum ar trebui. Sa speram ca in patru ani vom putea face ceva pentru copii", a declarat Campeanu.

Intrebata ce prioritati are in privinta copiilor, ministrul Muncii a precizat ca intr-o perioada cu bugete limitate este dificil sa faca ceea ce si-ar dori, dar prioritatile ar fi legate de alocatia pentru copii, indemnizatia pentru mame si o preocupare diferita pentru copiii institutionalizati, carora ar trebui sa li se acorde mai multa atentie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.