Comisia Centrala a Recensamantului Populatiei si al Locuintelor (CCRPL 2011) a amanat, joi, pentru a doua oara, validarea rezultatelor preliminare.

Nu s-a oferit o alta explicatie decat invocarea unor "motive organizatorice" pentru a doua amanare, relateaza MEDIAFAX.

"Intrucat, din motive organizatorice, Comisia Centrala a Recensamantului Populatiei si al Locuintelor (CCRPL 2011), nu s-a putut intruni azi, 31 mai a.c., in sedinta de lucru pentru validarea rezultatelor preliminare ale recensamantului, conform programarii anuntate prin comunicatul de presa din 21 mai a.c, publicarea acestor rezultate se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior", se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica.

CCRPL 2011 este organismul legal abilitat sa valideze rezultatele preliminare ale RPL si sa aprobe, spre difuzare, comunicatul de presa prin care acestea sunt facute publice.

Prezentarea rezultatelor preliminare ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor a mai fost amanata o data, in 21 mai, pe motiv ca schimbarile in componenta Comisiei Centrale a Recensamantului nu au permis reunirea in sedinta de lucru.

Citeste si: Recensamant 2011: Ce ne spun datele provizorii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.