Social 30 Mai 2012 12:35
Primarul Capitalei admite, intr-un interviu acordat RFI, ca unii patroni de terase din Centrul Vechi al Bucurestiului "exagereaza" atunci cand ocupa aproape tot spatiul de pe aleile pietonale.

"E terminat, strada, lumina, apa, gazul, totu-i nou, totul functioneaza. Au aparut magazinele, m-am apucat de fatade si de case. Acolo, Centrul istoric are mii de dimensiuni, dar eu am fost fericit sa-i primesc pe spanioli si pe romani in Centrul Istoric, duceti-va in fiecare seara si-o sa vedeti ca-i plin", spune primarul general, citat de realitatea.net.

In acelasi interviu Sorin Oprescu a declarat ca va inaspri controalele in Centrul Vechi si nu va exista loc de discutii in privinta amenzilor.

"O sa ma duc cu Corpul de Control si cu ata in mana, o sa ma duc la patru metri de la perete si stau cu ata si stau si ma uit, cum depaseste unul cu scaunul, pac, amendeaza-l! O sa-si revina, de acord!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.