Reprezentantii companiei Michelin Romania, in frunte cu presedintele Eric Faidy, au participat in acest weekend la Sibiu, pentru a acorda orasului din Ardeal trei stele in Ghidul Verde Michelin.

Tot la categoria "trei stele", cea mai mare cotatie a ghidului Michelin, au mai intrat si opt situri turistice romanesti, printre care Transfagarasanul, Horezu, Delta Dunarii sau manastirile din Bucovina, insa Sibiul este singurul oras din Romania care a primit aceasta distinctie, relateaza romanialibera.ro.

Acest lucru inseamna, in viziunea celui mai important manual turistic european, ca fosta capitala culturala europeana trebuie neaparat vizitata.

"Sibiul a devenit o destinatie de top datorita istoriei sale, a culturii, dar si a tot ceea ce au facut autoritatile locale si Camera de Comert in ultimii 10 ani. Am vizitat centrul orasului si am ramas impresionat de tot ce am vazut, pentru ca este o parte interesanta de istorie pentru Romania", a declarat presedintele Michelin Romania, Eric Faidy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.