Social 27 Mai 2012 12:28
Instabilitatea atmosferica si ploile se mentin toata tara, iar temperaturile maxime nu vor trece de 22 de grade.

Sambata, in sud-vestul si centrul tarii si in zona de munte, vremea va fi racoroasa si in general instabila, cu innorari si ploi pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice si izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, scrie gandul.info.

Avertizare: Cod galben de ploi in weekend in 11 judete

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa, cerul va avea innorari si va ploua slab, mai ales spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 12...13 grade.

Duminica, vremea se mentine la fel, cu temperaturile maxime cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de sud-vest a tarii si pe arii mai restranse in rest. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.