Social 21 Mai 2012 12:54
Liviu Pop i-a invitat pe ultimii trei ministri ai Educatiei la o intalnire privind probleme legate de invatamantul superior, printre care si cifra de scolarizare.

Fostul ministru al Eductaiei, Daniel Funeriu, a spus ca ramane deschis dialogului institutional, dar ca nu poate sta la aceeasi masa cu un plagiator, facand referire la fostul ministru Ioan Mang.

La randul lui, Catalin Baba a declarat ca nu va veni la intalnirea de luni, de la Ministerul Educatiei.

Trece ministrul Educatiei de BAC anul acesta?

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu declara ca Guvernul are o misiune simpla in educatie, si anume sa aplice neintarziat Legea educatiei.

"Acest guvern a gasit ministerul la cheie. Cu certitudine nu pot discuta despre viitorul invatamantului romanesc cu un plagiator. Ii las domnului Ponta privilegiul de a avea astfel de experti", a spus Funeriu, potrivit MEDIAFAX.

Declaratia a fost facuta dupa ce Ioan Mang a spus ca la preluarea Educatiei a gasit lucruri grave, precum faptul ca documentele contractuale de service pentru intretinerea si supravegherea bazelor de date pentru examenele nationale, inclusiv de bacalaureat, nu sunt semnate, urmand sa fie incheiate prin incredintare directa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.