Social 20 Mai 2012 18:01
Transfagarasanul va fi inchis, incepand de vineri seara, la ora 19.00, de la kilometrul 64, dupa Barajul Vidraru, din cauza unor surpari ale carosabilului.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, Madalina Balanescu, politistii rutieri au luat aceasta decizie dupa ce au constatat starea necorespunzatoare a soselei din zona, iar imediat dupa inchidere drumarii vor incepe lucrarile de consolidare a portiunii surpate, potrivit MEDIAFAX.

"Este vorba despre DN 7 C Transfagarasan. In acest moment, sunt politistii rutieri la fata locului, iar in zona se circula alternativ, pe un singur fir, cel de coborare. Turistii aflati in zona au si o ruta ocolitoare, este vorba de DJ 704, spre Cumpana, destinata numai autoturismelor", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, agent Madalina Balanescu.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia in zona kilometrului 64 de pe Transfagarasan se desfasoara pe un singur sens.

Politistii rutieri au informat insa ca incepand de vineri, ora 19.00, traficul rutier in zona va fi blocat complet si deviat pe ruta ocolittoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.