Ion Balint, ramane in detentie, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de punere in libertate pe motiv ca a executat o perioada mai mare de sase ani.

Decizia Tribunalului Bucuresti poate fi contestata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Nutu Camataru s-a predat politiei

Nutu Camataru s-a predat in 14 mai, la arestul Politiei Capitalei, dupa ce in 11 mai fusese condamnat la sase ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost judecat alaturi de fratele lui, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, de rude si de apropiati, pentru fapte cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane.

In aceeasi zi, avocatul lui Nutu Camataru a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare, cerand ca acesta sa fie pus in libertate intrucat a executat deja mai bine de sase ani de inchisoare, scrie MEDIAFAX.

Avocatul lui Nutu Camataru a aratat instantei ca acesta a executat o perioada similara sau chiar mai mare decat pedeapsa aplicata recent, definitiv, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, astfel ca nu se mai impune mentinerea lui in stare de detentie.

O cerere de contopire a pedepselor a formulat si avocatul lui Sile Camataru, in 16 mai. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa ia in discutie cererea lui Sile Camataru in 29 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.