Social 20 Mai 2012 13:19
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de furtuni si ploi pentru perioada 19 mai, ora 10 - 20 mai, ora 21 pentru Bucuresti si 19 de judete ale tarii.

In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat din sud-estul extrem al tarii si va cuprinde jumatatea estica a teritoriului.

Atentionarea de averse, descarcari electrice, vant puternic si izolat caderi de grindina se aplica judetelor Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati, Vrancea, Buzau, Braila, Tulcea, Prahova, Dambovita, Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Constanta, Calarasi, Giurgiu si Teleorman.

Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 40 litri/mp.

Aceste fenomene se vor semnala pe parcursul zilei de sambata, 19 mai, cu precadere in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, precum si in zona Carpatilor de Crubura, iar duminica, 20 mai, indeosebi in Moldova si in zona Carpatilor Orientali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.