RATB inregistrat pana acum 12 cereri de despagubiri de la persoane implicate in accidentul de tramvai care a avut loc in Pasajul Lujerului.

"Pana in prezent au fost inregistrate 12 cereri de despagubiri de la persoane implicate in accidentul produs in data de 10 mai, in Pasajul Lujerului, in care au fost implicate trei tramvaie apartinand RATB", a declarat purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, citata de gandul.info.

Persoanele vatamate in accidentul din Pasajul Lujerului pot trimite cereri pentru despagubiri la sediul RATB, care va instiinta asiguratorul cu privire la solicitarile ce vor fi primite, au declarat reprezentantii regiei.

"In vederea formularii cererii de despagubire catre societatea de asigurari Astra SA, cu care RATB are incheiat contract, persoanele vatamate in accidentul de tramvai trebuie sa depuna o cerere la sediul RATB din str. Dinicu Golescu, nr. 1, sector 1", au precizat reprezentantii regiei.

Peste 80 de persoane au fost ranite saptamana trecuta in urma unui accident in lant a trei tramvaie in Pasajul Lujerului. Soferul ultimului tramvai si-a recunoscut vina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.