Potrivit lui Sorin Oprescu, necesarul de locuinte in Capitala este de aproximativ 15.000.

"Este nevoie acum in Bucuresti de 15.000 de locuinte, cu cereri inregistrate cu tot. Blocurile, casele stau goale din diverse motive, printre care si faptul ca, intr-adevar, nu poti sa cobori sub un anumit pret", a precizat primarul Capitalei, la Ziua Agentului Imobiliar.

Sorin Oprescu le-a spus reprezentantilor pietei imobiliare ca municipalitatea doreste o colaborare pentru rezolvarea lipsei locuintelor, simultan cu inceperea proiectelor de dezvoltare imobiliara pe care Primaria Capitalei le vrea pentru partea de Sud si Sud-Vest a orasului.

"Vreau sa va propun o colaborare, dat fiind numarul foarte mare al cererilor. Incercam sa ne ducem catre partea de Sud a orasului, simultan cu construirea regiunii metropolitane .(...). Dorim sa dezvoltam orasul in partea de Sud si de Sud-Vest, dar nu prin complexe de locuinte construite la 3,5 kilometri de o gradinita sau la sase kilometri de o scoala si la zece kilometri de un spital. Dorim sa cream complexe mari de locuinte, cu tot ceea ce trebuie pentru a se putea locui", a declarat edilul sef al Capitalei, citat de mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.