Copiii nerepartizati in urma etapelor de inscriere in clasa pregatitoare si clasa I vor fi distribuiti de catre Comisia Municipiului Bucuresti.

Copii vor fi repartizati pe locurile disponibile la scoala de circumscriptie sau la alta unitate de invatamant pentru care opteaza parintele, potrivit unui ordin al Ministerului Educatiei.

Pe 18 mai se termina ultima etapa de inscriere in clasa I si clasa pregatitoare. In aceasta etapa au fost copiii care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapele anterioare, relateaza romanialibera.ro.

Daca si dupa aceasta data raman copiii fara loc la scoala, parintii pot depune cereri de repartizare la registratura Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Inscrierea se va face in urma completarii de catre parinte a unei cereri scrise tip, acesta avand posibilitatea de a trece pe cerere un numar de optiuni. Pe langa cerere, parintii pot depune si documente care dovedesc indeplinirea criteriilor de departajare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.