Centrul INFOTRAFIC informeaza soferii cu privire la felul in care se circula duminica in tara, sub influenta vremii rele.

Politia avertizeaza ca, o data cu lasarea serii, este posibil sa se formeze mici coloane de autovehicule la kilometrul 115, in zona Posada, pe podul Valea Sipotelor, aflat in lucru, unde traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, in ambele sensuri.

Avertizare: Cod galben de vreme rea pentru urmatoarele doua zile

De asemenea, soferii sunt avertizati sa circule cu atentie pe serpentinele din zona Posada ! In conditii de carosabil umed, riscul de derapaj este mai mare. Asadar, rulati cu viteza redusa !

Ieri a fost a 21-a zi din acest an in care nu s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti in accidente de circulatie. De altfel, in primele patru luni ale anului in curs, numarul persoanelor decedate in accidente de circulatie este mai mic cu 76 fata de cel inregistrat in perioada similara a anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.