Un accident grav a avut loc langa localitatea Calimanesti, judetul Valcea, dupa ce un sofer a intrat cu masina intr-o statie GPL.

O masina a intrat, duminica dimineata, intr-o statie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL), pe DN 7, in apropierea localitatii valcene Calimanesti, la ora transmiterii acestei stiri la fata locului aflandu-se mai multe echipaje de interventie, traficul desfasurandu-se pe un singur sens.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Valcea, agent Loredana Sandu, in primele minute ale incidentului a existat pericol de explozie din cauza unor fisuri aparute in instalatie, iar ulterior alimentarea cu GPL a fost oprita, relateaza MEDIAFAX.

"Nu sunt victime, iar din primele cercetari rezulta ca un sofer care alimenta cu GPL autovehiculul a efectuat din greseala manevra de marsarier lovind butelia de alimentare. La fata locului s-a luat imediat masura opririi traficului pentru cateva minute, timp in care s-a oprit alimentarea cu GPL a instalatiei, practic s-au inchis robinetele in conditiile in care conducta de alimentare prezenta anumite fisuri si existau scurgeri. In acest moment nu mai exista pericol de explozie", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, agent Loredana Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.