Sile Camataru a fost "depistat la un control de rutina in trafic" intr-o localitate mica din Germania de langa Nurnberg, iar acum se afla in custodia politiei.

Politia Romana nu stie exact daca Sile Camataru s-a predat de bunavoie sau a fost prins de nemti, relateaza stirileprotv.ro.

"Mesajul de la nemti spune asa. A fost depistat la un control de rutina in trafic. Deci nu ne spune daca s-a dus Sile Camataru spre echipajul respectiv sau echipajul l-a depistat. Se spune doar 'la un control de rutina in trafic'", a precizat Seful Serviciului Urmariri din cadrul IGPR, Adrian Dumitrescu.

Conform procedurii, Sile Camataru va fi transferat in Romania in aproximativ 10-15 zile.

Despre Nutu Camataru, mama fratilor a declarat ca este in Capitala si se va preda la momentul potrivit, cand ”isi aranjeazã si el toate situatiile”, relateaza adevarul.ro.

Politia a constatat vineri seara ca fratii Camataru nu se ala la domiciliile lor si acestia au fost dati in urmarire generala. Ion si Vasile Balint au au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.