Social 13 Mai 2012 10:36
Romania va avea parte de un weekend "bipolar", in sensul ca sambata va fi frumos si foarte cald, iar duminica vremea se va raci si va ploua.

Sambata, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil si doar la munte si in sudul tarii vom avea ploi izolate. Seara si noaptea innorarile se vor accentua in vestul, centrul si nordul teritoriului unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral, scrie jurnalul.ro. La mare, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de garde , iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 17 si 19 grade.

Duminica, vremea se va raci si creste instabilitatea atmosferica. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice in sud-vestul si centrul tarii, unde si cantitatile de apa vor fi mai insemnate si local in restul teritoriului.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.

Si la mare se raceste, temperatura aerului scazand pana la 23 de grade. Apa marii ramane la fel de "calduta" cu 18 grade, scrie gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.