Lipsa facilitatilor pentru copii face ca tara noastra sa nu fie potrivita pentru o familie de straini care vrea sa-si petreaca vacanta peste hotare.

Romania duce lipsa de parcuri de distractii si centre agrement care sa le ofere activtati familiilor cu copii. In plus, infrastructura proasta nu recomanda tara noastra familiilor, scrie adevarul.ro.

"Am patru copii. Cand calatoresc cu ei, ma intreb: copiii mei au ce sa faca acolo, odata ajunsi la destinatie? Romania nu este o destinatie in care copiii sa faca ceva, sa nu se plictiseasca. Nici Bulgaria nu este, desi sta mai bine decat Romania. Pentru copii este nevoie de aquapark-uri si alte facilitati. Problema este legata si de infrastructura, pentru ca nu vrei sa tii copiii sase ore pe drum", a spus del Valle, cetatean spaniol rezident in Romania.

Nici cuplurile nu au de ce sa fie atrase de Romania, o tara unde vin mai ales aventurierii si petrecaretii.

Ce tari trimit cei mai multi turisti straini in Romania?

Romania este o destinatie pentru vanatori, pentru natura, Bucurestiul este foarte cunoscut in afara pentru viata de noapte, adica pentru discoteci, cluburi. Romania este cautata si pentru cazinouri, mai ales de evrei si arabi", a completat el.

Citeste si
Cheia succesului Romaniei: Asteptarile mici ale turistilor straini


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.