Cancerul este boala secolului si ucide un roman la fiecare 16 minute. Descopera alimentele de zi cu zi care pot reduce riscul aparitiei cancerului.

Somon

Oamenii de stiinta sustin ca un nivel mic de vitamina D din organism poate fi unul din motivele aparitiei cancerului. Ei au descoperit ca vitamina D este cea care blocheaza dezvoltarea vaselor de sange care hranesc tumorile si opresc proliferarea celulelor canceroase si precanceroase.

Asadar, in lupta pentru preventia sau tratarea cancerului se recomanda alimente bogate in vitamina D, printre care lactate dar si carne de somon, scrie healthy.ro.

Nuci, alune, migdale si seminte

Studiile spun ca alimentele bogate in Vitamina E pot sa ne protejeze de cancerul la stomac, colon, plamani, ficat etc. Nucile, alunele, semintele de floarea soarelui si migdalele sunt alimente care nu trebuie omise din dieta zilnica pentru ca ele au un continut mare de vitamina E si alti nutrieni buni si sunt satioase.

Atentie! Nu consumati cantitati mari pentru ca au multe grasimi.

Citeste despre celalalte alimente anticancer pe
healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.