Social 9 Mai 2012 09:19
Patru cetateni straini aflati in Centrul pentru cazarea strainilor luati in custodie publica din localitatea aradeana Horia au fugit, miercuri dimineata.

Potrivit unor surse din cadrul centrului, este vorba despre trei algerieni si un tunisian care au iesit pe o fereastra a centrului si apoi au sarit gardul, fugind pe un camp de la marginea localitatii Horia, scrie MEDIAFAX.

Paznicii centrului au observat fuga acestora si au alertat autoritatile, iar la ora transmiterii acestei stiri echipe formate din politisti, jandarmi, politisti de frontiera si angajati ai Oficiului de Emigrari actioneaza pentru prinderea lor atat in localitatile invecinate, cat si in zona de frontiera cu Ungaria.

In Centrul de cazare a strainilor luati in custodie publica Arad sunt detinuti aproximativ 50 de refugiati, majoritatea din Algeria, Tunisia si Maroc, iar institutia are 23 de angajati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.