Social 8 Mai 2012 10:51
Ziua Europei, serbata pe 9 mai, va fi marcata in Capitala prin concerte live de jazz, muzica simfonica si populara.

De la ora 18:00, in Parcul Drumul Taberei, Orchestra Simfonica Bucuresti sustine concertul "La Plimbare prin Europa". Nu va lipsi muzica populara, interpretata de Orchestra Nationala de Folclor Valahia si Ansamblul Folcloric National Transilvania din Baia Mare.

„Oda bucuriei" din Simfonia a IX-a, de Ludwig van Beethoven, se va auzi pana in Parcul Crangasi, intregul spectacol va fi transmis live si acolo. Dupa programul artistic, pe ecranele instalate in ambelele parcuri, microbistii vor fi „tratati" si cu transmisia in direct a Finalei Europa League.

In sectorul 2, ziua de 9 mai este sarbatorita cu 57.000 de sarmale pentru participantii la evenimentele organizate: parada militara, defilari ale reprezentantilor Politiei Locale, demonstratii de arte martiale. Autoritatile vor imparti gratuit sarmalele in 13 centre de distributie, amplasate in parcuri si la sediile catorva scoli din sector.

Amatorii de jazz sunt asteptati la ora 19:00 la Teatrul Act, la concertul „Art of Quartet - Cuba Connection", organizat de Radio Romania Cultural, relateaza adevarul.ro.

Citeste si:
ISMB: Cursurile vor fi suspendate in 9 mai in toate scolile din Capitala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.