Social 8 Mai 2012 10:23
Instabilitatea atmosferica, precipitatiile si descarcarile electrice vor persista si miercuri, iar joi temperaturile vor creste.

Miercuri vor fi averse insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului in Carpatii Orientali si Meridionali, in dealurile subcarpatice si pe arii mai restranse in regiunile sudice, estice si centrale, scrie jurnalul.ro.

La amiaza termometrele vor arata valori maxime de la 18...20 de grade in depresiunile intramontane, pana la 26 de grade in vestul Olteniei la Drobeta Turnu Severin.

Si in Bucuresti exista posibilitatea sa ploua miercuri. Temperaturile raman la aceleasi niveluri din ziua precedenta, maximele urcand pana la 20 - 23 de grade.

Joi vremea redevine calda – data fiind cresterea temperaturii aerului fata de ziua precedenta. Asta inseamna maxime termice intre 21 si 28 de grade. In Bucuresti vor fi 25 - 26 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.