Grecia va promova din acest an resorturi de lux pe piata romaneasca, dupa ce autoritatile elene au observat o crestere a numarului de romani care isi permit vacante scumpe.

"Exista un numar foarte mare de turisti romani care au ramas la destinatiile traditionale, Halkidiki si Pieria. Romanii vin foarte mult cu masina in Grecia, pentru ca este mai ieftin. Deci costul total pe turist este mediu spre jos. Dar exista si un segment mic, care cheltuieste foarte mult. Cererea romanilor pe segmentul de lux a inceput sa creasca si incercam si noi tot mai mult sa sprijinim acest gen de turism", a declarat presedintele Organizatiei Elen de Turism, Konstantions Zikos, pentru mediafax.ro.

El a aratat ca in Grecia sunt locatii de lux chiar si in Halkidiki, dar mai ales in Creta, Rhodos si Corfu. In statul elen exista hoteluri in care poti plati si 3-5.000 de euro pe noapte, dar sunt si pachete mai ieftine pentru turistii de lux.

Promovarea turismului de lux pentru romani va incepe in urmatoarele luni, in special prin clipuri care vor fi difuzate pe Internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.