Social 6 Mai 2012 12:36
Douazeci de profesori, conferentiari, lectori si cercetatori din invatamantul superior au trimis o scrisoare deschisa premierului desemnat Victor Ponta prin care ii cer o alta nominalizare pentru Ministerul Educatiei in locul Corinei Dumitrescu.

"Precizam ca nimeni nu contesta capacitatile profesionale si manageriale ale Doamnei Corina Dumitrescu. Atragem atentia insa asupra riscului de scadere a standardelor de performanta academica din invatamantul superior romanesc in perioada in care Ministerul Educatiei ar fi sub conducerea Doamnei Corina Dumitrescu", se arata in scrisoarea deschisa, citata de HotNews.ro.

A fost sau nu Corina Dumitrescu la Institutul Hoover?

"Domnia Sa, in calitate de rector la o universitate privata, a contestat in instanta procesul de evaluare a universitatilor din Romania. Tinand cont de aceasta pozitie a Doamnei Corina Dumitrescu fata de standardele de performanta si fata de evaluarea universitatilor, este evident riscul ca, prin masurile administrative si propunerile legislative pe care le va lua sau initia in calitate de ministru, sa anuleze sau cel putin sa coboare nivelul acestor cerinte de natura academica", scriu profesorii universitari semnatari ai acestui apel.

Puteti citi intregul continut al scrisorii deschise trimisa lui Victor Ponta aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.