Social 6 Mai 2012 12:25
Institutul Hoover, unde ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, sustine ca a facut un stagiu de pregatire in 1996, nu are cursuri.

Altfel spus, Corina Dumitrescu nu ar fi putut studia la acest institut care tine de Universitatea Stanford din Statele Unite.

"Institutul Hoover nu sustine cursuri, asa ca aceasta persoana despre care ne-ati scris nu ar fi putut studia aici, cel mult poate a vizitat Institutul in alta calitate", se arata in e-mailul trimis ca raspuns la solicitarea Realitatea TV.

Corina Dumitrescu a declarat jurnalistilor de la HotNews.ro, dupa ce acestia au descoperit ca nu a urmat cursurile Universitatii Stanford, asa cum este mentionat in CV-ul sau, ca a urmat un stagiu de pregatire in cadrul Institutuluii Hoover.

Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat ca efectueaza verificari in vederea stabilirii conditiilor in care CV-ul Corinei Dumitrescu contine “vadite erori materiale”.

Citeste si Profesorii universitari nu o vor pe Dumitrescu la Educatie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.