Social 6 Mai 2012 12:02
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anuntat ca efectueaza verificari in vederea stabilirii conditiilor in care, pe site-ul oficial al institutiei, a fost postat CV-ul cu "vadite erori materiale" al Corinei Dumitrescu - ministrul desemnat al Educatiei.
"Consiliul Superior al Magistraturii efectueaza verificari in vederea stabilirii conditiilor in care, pe site-ul oficial al Consiliului, a fost postat CV-ul cu vadite erori materiale al doamnei prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu, membru al CSM din partea societatii civile, precum si a persoanelor care se fac raspunzatoare de neindeplinirea obligatiei de a verifica acuratetea documentului anterior postarii sale pe site. La finalizarea verificarilor, rezultatele vor fi aduse la cunostinta opiniei publice", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Corina Dumitrescu, propunerea premierului Ponta pentru portofoliul Educatiei, nu a studiat la Stanford, asa cum afirma in CV-ul postat pe site-ul CSM, au scris jurnalistii de la HotNews.ro, care au aflat de la reprezentantii prestigioasei universitati americane ca Dumitrescu nu a urmat cursuri acolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.