Social 6 Mai 2012 10:15
Un barbat urmarit international la solicitarea Interpol Madrid a fost depistat pe 3 mai de catre politistii Serviciului Urmariri din cadrul I.G.P.R.

La data de 3 mai a.c., politistii Serviciului Urmariri din cadrul I.G.P.R. – Directia Investigatii Criminale l-au depistat, pe raza municipiului Bucuresti, in sectorul 1, pe Alexandru M., de 35 de ani, urmarit international la solicitarea Interpol Madrid pentru furt, constituire de grup infractional si primire de bunuri furate.

Acesta este suspectat ca a constituit un grup infractional organizat format din cetateni romani si de alte nationalitati, care se ocupau cu sustragerea de bunuri din locuinte si societati comerciale, fapte comise pe intreg teritoriul Spaniei.

Ulterior, bunurile respective erau vandute, iar banii obtinuti erau cheltuiti in Romania, unde membrii grupului isi procurau autoturisme de marca.

Cel in cauza a fost condus sub escorta la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, urmand ca procurorul de caz sa dispuna asupra retinerii si prezentarii lui la Curtea de Apel Bucuresti, pentru arestare in vederea predarii in favoarea autoritatilor spaniole.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.