Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, spune ca ii va prezenta viitorului ministru al Turismului un proiect de promovare a litoralului in tarile arabe, in speranta atragerii in Romania a unui numar cat mai mare de persoane din acea zona.

"O sa discut cu noul ministru, care va fi, si o sa-i pun pe masa un proiect de promovare a Romaniei in tarile arabe, in primul rand, promovare pe care o vom face prin petreceri si cu fetele frumoase. Garantat va functiona. Nu exista arab sa vina in Romania, sa nu plece nauc si sa vrea sa se intoarca, cu bani", a declarat Mazare, sambata noapte, intr-un club din statiunea Mamaia, conform MEDIAFAX.

El a explicat ca pentru atragerea cat mai multor turisti pe litoral va fi promovata distractia si crede ca aceasta reteta este una care functioneaza.

"Sunt fericit ca a cazut Guvernul deoarece pentru turism o sa facem ceea ce am spus demult, o sa promovam distractia, clubul, entertainmentul pe alte piete. Mamaia e plina de tineri, deci functioneaza distractia",a explicat Radu Mazare.

El s-a distrat in club alaturi de doua tinere din Cluj, despre care a spus va avea grija "sa nu intre in opozitie. Intrebat daca sarbatoreste intrarea USL la guvernare, Mazare a spus: "Pai nu vezi, cu Clujul !", aratand spre cele doua tinere care il flancau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.