Accidentul a avut loc in dupa-amiaza zilei de joi si a dus la ranirea a 32 de persoane.

Ultimele date furnizate de prefectul judetului Arges, Ciprian Berevoiau, arata ca 32 de persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a cazut de pe o pasarela in judetul Arges, din care 28 au ajuns la Spitalul Judetean din Pitesti, iar patru la spitalul din Mioveni.

Desi initial s-a anuntat ca microbuzul avea o capacitate de 20 de locuri, este vorba despre un autobuz cu o capacitate de 37 de locuri, in care se aflau 38 de persoane, iar accidentul s-a produs din cauza unei defectiuni la levierul de directie, provocata de starea drumului, a declarat reprezentantul firmei de transport careia ii apartine masina.

Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza pe o bretea secundara a drumului DN73, in zona Garii Ciumesti, din apropiere de Mioveni. Autoturismul a cazut de la o inaltime de 7 metri.

Traficul spre Mioveni a fost blocat ca urmare a accidentului. 11 ambulante se afla deja la fata locului pentru a prelua ranitii
, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.